©Valor Farm
Cullamore's Thoroughbreds on maaliskuussa v. 2003 perustettu virtuaalinen laukkahevostalli, joka toimii kahdessa pisteessä, Irlannissa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Cullamoren Irlannin toimipiste on vaatimattomien vuorijonojen ympäröimässä laaksossa, jonne vievä tie kiemurtelee kukkuloiden välistä solaa kuin käärme, ennen kuin edessä avautuu upeat näkymät vihertävistä nummista, joilla hevoset laiduntavat rauhallisina. Talleille johtavaa tietä rajaavat suuret tammet ja vieraat toivottaa tervetulleeksi upea kukkaistutus, jonka ympärille piirtyvät toimisto- ja tallirakennukset.

Cullamoressa pyritään järjestämään jatkuvasti kilpailutoimintaa, minkä lisäksi lukuisat hevoset kilpailevat aktiivisesti Cullamoren punasinisissä silkeissä. Tilan päärata on mailin mittainen nurmirata, jonka sisäänkäyntiä koristaa kenties menestyksekkäimmän jalostusorimme, WW Royal Champin, pronssinen patsas, jonka alta leviää sinistä, valkoista ja punaista hehkuva kukkamatto. Kilparadan välittömässä läheisyydessä sijaitsee ratatallialue, jonne kilpahevoset voidaan kilpailuiden ajaksi majoittaa.

Vaikka Cullamore on aktiivinen kilpailuiden saralla, pääpaino toiminnassamme on kuitenkin laukkahevoskasvatuksella. Tavoitteenamme on täydellinen kilpahevonen, jossa yhdistyvät nopeus, terveys ja rakkaus juoksemista kohtaan. Toisaalta otamme vastuuta myös eri sukulinjojen ylläpitämisestä ja kehittämisestä, ja etenkin vanhoja cullamorelaisia emä- ja isälinjoja pyrimme vaalimaan parhaamme mukaan.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja hevosiimme!
Cullamore's Thoroughbreds Racecourse
"the Emerald Isle"
Cullamoren vieraskirja - sähköposti
// virtuaalitalli - a sim-game stable //