Cullamore's Thoroughbreds
 
Home Information & Copyrights

IMPORTANT INFORMATION ABOUT CULLAMORE


Huomaattehan, että Cullamore's Thoroughbreds on virtuaalitalli: mikään Cullamoren sivuilla esitetty asia ei ole olemassa todellisuudessa. Sivuja koristavat kuvat eivät liity millään tapaa sivuilla esiintyviin tietoihin. Mikäli olette kiinnostunut tutustumaan virtuaalimaailmaan tarkemmin, vierailtavan arvoisia sivuja ovat muun muassa Virtuaalinen ratsastajainliitto (VRL) ja Virtuaaliwiki, jonka Virtuaalioppaasta löytyy lisätietoa virtuaalihevosharrastuksesta ja virtuaalitalleista sellaista kaipaavalle.

Please bear in mind that Cullamore's Thoroughbreds is a simulation game stable, which means that nothing presented or stated on Cullamore's site has any realistic foundation. Photographs that embellish our site have nothing to do with the information put on the pages. It is highly recommended to visit SIM-game for Dummies if you are interested in learning more about web-based simulation games.


WE RESPECT THE COPYRIGHT LAWS


Cullamore's Thoroughbreds ei olisi Cullamore's Thoroughbreds ilman kuvia ja grafiikkaa, joita olemme saaneet luvan käyttää sivuillamme. Sen vuoksi pyrimme pitämään huolen siitä, että kaikkiin sivuilla esiintyviin kuviin ja muuhun materiaaliin on käyttölupa. Jokaisen Cullamoren sivuilla esiintyvän kuvan ottajan saa selville pitämällä hiiren osoitinta kuvan päällä, minkä lisäksi hevosten kuvien yhteydessä mainitaan kuvien ottaja ja mahdollisuuksien mukaan kuvissa oikeasti esiintyvän hevosen nimi. Materiaali, johon ei merkintöjä ole liitetty, on sivuston ylläpitäjän käsialaa. Suuri kiitos kaikille, jotka ovat sallineet kuviensa tai muun materiaalin käytön sivustolla!

Cullamore's Thoroughbreds would not be the same without the photographs and graphics we have been allowed to use. For that reason we take care of asking permission for using photograps and other material on our site. Every photograph presented on this site have been marked so that you can see who is the copyright holder by keeping cursor on top of the photo. All photos on our horses' pages also have a mention of the copyright holder and the real horse's name under the photograph. Thank you very much for letting us use your photographs on our site! We really appreciate it!


Cullamore's web design: Silent
Cullamore's texts and other material: Silent (unless otherwise mentioned)

Photographs
Ashwell Farm
Audrey C. Crosby

Bud Morton
Candice Chavez
Glencrest Farm
Lydia A. Williams
Nikki Sherman
Rich Hill Stud
Slade Farm
True Colours Farm
Valor Farm
Widden Stud

Woodswitch Farm

Xanthus Farm


CONTACT WEBMASTER


Voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla tai Vieraskirjan kautta.

You can contact us via email or our Guest Book.

 

DID NOT FIND SOMETHING?

Sivukarttaa voi käyttää apuna sivuilla liikkumiseen.

Site Map is there to help you find what you are looking for.

 

Cullamore's Thorougbreds on virtuaalitalli. Mikään sivuilla mainittu ei tapahdu oikeasti. Tämä on virtuaalihevonen. Tekijänoikeudet ©Silent ellei toisin mainita.
Cullamore's Thoroughbreds is a sim-game stable. Nothing mentioned on this site happens for real. This is a sim-game horse. Copyrights ©Silent unless otherwise mentioned.